Twee zussen met een passie voor authentieke brocante en antiek.

Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in onze brocante webwinkel: Brocantezussen!

Annebeth: "Het is allemaal begonnen met de verzameling Maastrichts aardewerk van Mieke. Het duurde niet lang voor ze ook mij enthousiast kreeg. Nu gaan we samen op pad om brocante te verzamelen. We hebben een bijzonder zwak voor servies, maar daarnaast vinden we ook steeds meer meubelen en stoere woonaccessoires, die een aanvulling zijn op de collectie.”

Mieke: "Alles is antiek en/of oud. We verkopen geen nieuwe spullen. Aan oude spullen zit een verhaal vast. Het heeft iets nostalgisch, het heeft karakter en het is altijd uniek! We zoeken naar een mix van stijlen, en dat gaat vanzelf, omdat we ook allebei een verschillende smaak hebben. Landelijk, soms romantisch, maar vooral stoerdere decoratie heeft steeds meer onze voorkeur."

We gaan het liefst naar Frankrijk,Engeland en naar de Oosterburen. Daar struinen we markten af en vinden we bijzondere adresjes. Maar ook in Nederland en België hebben we vaak bijzondere vondsten. We gaan regelmatig op pad, en dat houdt ons aanbod actueel. Iedere week zult u iets nieuws op de site treffen.

En bent u op zoek naar dat ene ontbrekende stuk van uw verzameling, plaats een zoekopdracht en we gaan op jacht!

Veel plezier op onze site

Annebeth en Mieke!

 

Hieronder een kijkje in de servieskast van de Brocantezussen!

Mieke: "Na een lange tijd het roomwitte Maastrichtse servies te hebben gebruikt, was ik toe aan iets anders. Nu gebruik ik al jaren het Copenhague servies. Heel klassiek, en erg gezellig op tafel. Heel chique met zilver en damast, maar ook gewoon voor dagelijks gebruik een erg praktisch en fijn servies. Ik heb al heel veel verzameld en ben altijd op zoek naar bijzondere stukken. Soms zetten we wel eens iets op de site, want ik heb wel eens iets dubbel. Nou ja, geniet maar mee!"

 

Boch Copenhague

Annebeth: "Voor bijzondere gelegenheden gebruik ik mijn passiflore servies. Ooit heb ik op een vakantie dit franse servies gevonden van Luneville. Het is een 100 jaar oud servies met een decor van passiebloemen. Erg speciaal. Moeilijk te vinden, maar dat maakt het verzamelen des te leuker! " Voor door de week gebruik ik het bruine oude franse aardewerk...  Af en toe een stukje eraf, een beetje verkleurd, daar zit ik niet mee.

Luneville Passiflore

Luneville Passiflore

 

De Brocantezussen staan ingeschreven onder KVK nummer 20149907 te Middelburg. Btw nummer is NL820478970B01

Nieuwste produkten