Vandaag de shop gevuld met weer prachtig Frans servies en meer... We kijken uit naar aanstaande zondag. Dan nemen we weer de mooiste dingen mee naar de Gildenbond. Voor de leuke fair daar met veel kerst! Zie onze agenda.

Vandaag weer wat mooie schatten in de webshop geplaatst. Altijd leuk om mooi servies en ander leuks voor je keuken en gedekte tafel te vinden. Zeker nu zo richting de feestdagen. Vind je een leuk cadeautje, dan pakken we dat met alle plezier voor je in.

Ons Open huis het eerste weekend van november is weer achter de rug en we kijken uit naar de volgende datum. Zaterdag 2 december. De komende weken druk met voorbereiding voor kerst in Moergestel. We hebben een prachtige verzameling kerststallen die jullie daar kunnen komen bewonderen. Vanaf 16 november kun je daar je kersthart ophalen! Ook staan we eind november weer op de fair in het Gildenbond. Al jaren vaste prik. Lekker dichtbij Mieke en altijd een feestje. Mooie spulletjes. Dit jaar gaan we voor de gedekte feestelijke tafel en natuurlijk mag de kerst ook niet ontbreken. Kom gezellig langs op 26 november. Mocht je nog op zoek zjjn naar oude kerstballen. We hebben veel verzameld. Stuur een berichtje of mail en we kunnen altijd foto's sturen... Te veel om op de site te zetten en de tijd ontbreekt. Hieronder een impressie...

  

 

Ja dat kunnen we nu wel zeggen, maar het weer zit mee, dus we staan zeker tot eind oktober nog op buitenmarkten in Middelburg. Houd onze agenda in de gaten voor een wekelijkse update. We gaan al Kerst in de winkel zetten op ons open huis begin oktober. Het is vroeg, maar we hebben veel verzameld en willen jullie de kans bieden om mee te genieten. Ook gaat er al wat mee naar de markten. Dus kom gezellig snuffelen.

De webshop is even rustig. Daar komen wat veranderingen aan. We houden jullie op de hoogte...

Meer moois in de webshop en we kijken weer uit naar onze open dag begin september. Ook op de markt in Middelburg voorlopig. 

Nieuwste produkten