Als u een bestelling plaatst in onze brocante webwinkel, ontvangt u van ons eerst een automatische bevestiging.

Daarna krijgt u een persoonlijke bevestiging met een overzicht van uw bestelling, de eventuele verzendkosten en onze bankgegevens.

U kunt betalen middels: Overschrijving via bank- of girorekening

De betaling dient zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen na onze bevestiging te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten we de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven we de artikelen weer vrij voor de verkoop.

Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en uw bestelling verzonden wordt.

Voor pakketjes tot 10 kilo bedragen de verzendkosten € 6,95, maar eventueel boeken en kleine pakketjes die door de brievenbus kunnen, zijn goedkoper. De precieze verzendkosten kunt u op de bevestiging van de bestelling lezen. Gecombineerde bestellingen kunnen natuurlijk ook en dat bespaart weer verzendkosten. Voor aanvullende info + internationale tarieven verwijzen we u naar www.post.nl

U kunt uw bestelling ook afhalen. Dat kunt u aangeven bij de bestelling. Dit kan op twee adressen. Sommige bestellingen zijn vanwege breekbaarheid of grootte niet geschikt om te versturen. Dan staan ze bij Mieke in de showroom in Heesbeen. 

Wij bieden ook de mogelijkheid tot opsparen. Geef dat aan bij uw bestelling en dan zetten we de spulletjes voor u apart. We verwachten wel gewoon de betaling van het artikel binnen 7 dagen. De verzendkosten betaalt u dan pas als we de opgespaarde artikelen gaan verzenden. Zodra u de spullen opgestuurd wil hebben, geeft u een seintje., Bij iedere nieuwe bestelling sturen we altijd een overzichtje van de tot dan toe opgespaarde artikelen.

We geven altijd duidelijke informatie over de staat van het artikel.
Heeft u daarna nog vragen, dan beantwoorden we die graag. We verpakken uiterst zorgvuldig. Mocht het bestelde tegenvallen, accepteren we het terug, mits u zelf de verzendkosten betaalt! 

Als u het pakket hebt uitgepakt, laat ons dan eens weten wat u er van vindt, dat stellen we op prijs! We zetten het dan in het gastenboek.

 

 

Nieuwste produkten